Werkwijze

PETRA project- en eventmanagement adviseert en ondersteunt organisaties om evenementen en projecten te realiseren. Wat wil je communiceren en hoe en wat is het doel van jouw evenement. Extra blij word ik van projecten die waarde toevoegen aan de samenleving, met een duurzaam karakter. Dat alles doe ik niet alleen maar samen met de opdrachtgever en verschillende leveranciers. Ieder vanuit zijn eigen expertise. Ik ben namelijk van mening dat je samen meer bereikt dan alleen.

Denk hierbij aan het uitnodigingstraject, de aankleding en zichtbaarheid, brochures, posters, mediacampagnes, nieuwsbrieven tot de uitstraling van de stand. Als gedreven organisator regel ik alles met plezier. En uiteraard bewaak ik de begroting zodat je achteraf niet voor financiƫle verrassingen komt te staan.

Stappenplan
Als freelance project- en eventmanager ben ik flexibel. Het stelt me in staat om snel te kunnen schakelen. Uiteraard start een samenwerking met een kennismaking en een intake.

Om de uitgangspunten helder te hebben en alle wensen te inventariseren. Afhankelijk van de grootte en de impact is er een projectorganisatie samengesteld, met wie ik een brainstorm houd, voordat ik het concept presenteer. Het vaststellen van de boodschap, doelen en doelgroepen is samen met de eigen wensen en waarden, de basis voor het creatieve concept.

Ieder project heeft een eigen strategie en invulling. Daar hoort een goede planning en begroting bij. Na oplevering wordt het project altijd geƫvalueerd.

Alle stappen worden steeds in goed overleg besproken.