Lang leve 50 jaar OFW

Oost Flevoland Woondiensten bestond in 2019 50 jaar. In ruim 50 jaar is er een gemeenschap ontwikkeld waar mensen graag wonen en betrokken zijn. Deze bijzondere mijlpaal werd gevierd. Niet alleen door te herinneren maar ook door verder te kijken en zich te laten inspireren.


Wedstrijd basisschoolleerlingen
De viering startte met de finale van de wedstrijd WoonDroom. Leerlingen uit de groepen 8 werden uitgedaagd om een ontwerp te maken van hun WoonDroom voor over 50 jaar. Uit alle inzendingen zijn vier klassen geselecteerd die op 1 november tijdens de finale hun ontwerp daadwerkelijk mochten bouwen van karton en ander restmateriaal. Dit resulteerde in prachtige creatieve bouwwerken met oog voor duurzaamheid en zelfvoorzienend zijn. Kortom veel inspiratie voor de toekomst en daarnaast kwamen de leerlingen door deze wedstrijd in aanraking met de praktische beroepen.


Lang leve 50 jaar OFW
‘s Middags vierde OFW met samenwerkingspartners, medewerkers en huurders haar jubileum in de vorm van een symposium en informeel programma. Herinneringen werden gedeeld en er werd naar de toekomst gekeken.